Webdesign for din bedrift er viktig - Upturn AS er et godt valg

Webdesign for din bedrift

Webdesign er viktig! Det er ikke lenger tvil om man burde være på nett eller ikke. Nettsiden din er ofte det første stedet kundene dine får et inntrykk av din bedrift. Derfor er det viktig å gi et best mulig inntrykk, så din relasjon til kundene blir så god som mulig. Det er viktig å planlegge godt, og å gjøre bevisste valg under planleggingen, for å lage en best mulig hjemmeside.

Vi kan gjøre alt av digital markedsføring for deg, slik at du kan fokusere på driften av firmaet ditt.

Er det viktig å ha god webdesign?

Ja! God webdesign er viktig, det gir deg en fordel i forhold til konkurrentene dine.

Nesten alle bedrifter har nettsider i dag. Tap av omsetning kan være resultatet av en nettside som er dårlig designet, treg til å laste inn og dårlig søkemotoroptimalisert. Må en potensiell kunde vente i mange sekunder for at hver side skal lastes ned, eller om siden er dårlig designet, slik at det er vanskelig å finne frem, så er det sannsynlig at de heller går til konkurrenten din.

Det er her det viktige førsteinntrykket kommer tilbake.

Fordel over konkurrenter

Gjør viktig informasjon lett tilgjengelig med god webdesign

Om webdesignet er godt utført, vil det være lettere å finne frem til informasjonen den besøkende vil ha. Det er mer og mer som foregår på nett, som f.eks handel av dagligvarer og andre varer, søke lån, levere inn skjemaer i diverse former, så det er en del av dagliglivet til de fleste i Norge og resten av verden. Derfor er det viktig at nettsidene er enkle å bruke, uavhengig av alder, kunnskaper og evnt. funksjonshemminger.

Treff målgruppen din, med god webdesign

Det må ikke bare fokuseres på at det skal være lett å finne frem på nettsiden, man må også ha et design som tiltaler målgruppen du vil selge til.

Om det for eksempel er unge eller gamle du målretter produktene eller tjenestene dine mot, så er designvalgene helt forskjellige. 

Det er altså viktig å fokusere på brukeren av nettsiden, og ikke la egen smak og valg ta over alt av avgjørelser.

målgruppe

Gjør et godt inntrykk med en pen nettside

Web design er ikke bare et pent utseende, det er også funksjonalitet og muligheter.
Et pent utseende er dog viktig for opplevelsen av disse, så vi fokuserer på å gi deg alt i en pakke, for best mulig resultat.

WordPress er platformen vi bruker til webdesign:

Vi har valgt å bruke WordPress som platform på alle nettsider vi lager, da det er utrolig fleksibelt, har masse muligheter, er stabilt og lett å bruke. Det er ikke uten grunn at det er verdens mest utbredte platform for innholdsstyring.

Vi har valgt WordPress som platform

Vi tilpasser nettsiden til dine behov

De fleste bedriftsnettsider har ting som logo, hvilke produkter man tilbyr, informasjon om bedriften, kontaktinformasjon og lignende, men det er også mange som har behov for tillegg som nettbutikk, gallerier, forum, blogg, landingssider til bruk i markedsføring m.m. Vi kan i felleskap med deg komme fram til hva du har behov for, å gir deg gjerne råd.

Stabile utvidelser

WordPress har tusenvis av utvidelser (Kalt plug-ins på engelsk). Disse er av varierende kvalitet, og kan gi risiko for at hackere bryter seg inn om det er dårlig produserte utvidelser, eller om det er lenge siden de ble oppdatert.
Vi har lang erfaring med hvilke utvidelser som er trygge, det øker sikkerheten på nettstedet ditt.

Wordpress sikkerhet

    Thomas Haugen

    Thomas har mange års erfaring innen Digital Markedsføring. Han startet med salg på nett i 1998 og sin første nettbutikk i 1999. Allsidig markedsfører, men fokuserer mest på søkemotoroptimalisering og E-postmarkedsføring.

    Scroll Up