Søkemotoroptimalisering i Sandefjord - Upturn AS kan SEO

Søkemotoroptimalisering Sandefjord

Om du benytter deg av søkemotoroptimalisering i Sandefjord så bidrar det til å treffe kundene dine der de er. Sandefjord er også byen hvor Upturn AS har base, vi holder til i Haugarveien 18. Derfor er byen også spesielt viktig for oss. Lokale søk er viktig, da hvert femte søk i Google er et lokalt søk (søkeord + stedsnavn).

Lokal synlighet – Søkemotoroptimalisering Sandefjord

95% av alle søk er på varer og tjenester Av alle søk som gjøres på varer og tjenester på internett, kommer 95 % gjennom Google (wikipedia.no). Derfor må du sørge for at nettsiden din rangerer høyt i Google søkene, slik at kundene benytter seg av nettopp din nettside og ikke til konkurrentene dine. Internett er et voksende medium og i løpet av 2014 passerte internett papiraviser som annonseringsmedium (IRM – Institutt for Reklam och Mediestatistikk). Det har seg sånn at selv om internett er et globalt medium, liker vi fortsatt å handle lokalt. Er man i Tønsberg og trenger en elektriker skriver man: Elektriker i Tønsberg. Er man i Sandefjord og trenger hjelp med søkemotoroptimalisering skriver man: søkemotoroptimalisering Sandefjord. Det er derfor veldig viktig å gjøre det man kan for å bli synlig i lokale søk, uansett om du er håndtverker som elektriker, rørlegger, snekker m.m., eller driver en butikk.

Søkemotoroptimalisering i Sandefjord

En undersøkelse som er gjennomført av Marketing Leadership Council MLC viser at så mye som 60% av alle kjøpsbeslutninger blir tatt etter søk på internett. Undersøkelsen ble utført med 1900 kunder for å se hvade gjorde før de tok avgjørelsen om å kjøpe. Undersøkelsen viste at snittet var på 60 % i de fleste bransjer.  Tar du sjansen på å miste 60 % av kundene til konkurrentene dine?

Bli dominerende i markedet ditt med Søkemotoroptimalisering i Sandefjord

Dominer markedet ved å bli synlig på nettet. Du vet sikkert at konkurrentene dine gjør alt de kan for å vinne markedsandeler. Det trenger du også gjøre for ikke å bli sittende igjen som taper av den konkurransen. Upturn hjelper deg å komme høyt i Google søk. For søkemotoroptimalisering i Sandefjord eller hvilket som helst annet sted, kontakt oss i dag via kontaktsiden. Eller ring oss på 33997021. Send inn forespørsel om å komme i posisjon for å oppnå lokal synlighet i dag.

Få Søkemotoroptimalisering i Sandefjord eller Lokal Synlighet levert av Upturn for DITT distrikt eller by.

Scroll Up